Четвъртък, 19 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

Доц. д-р Радосвет Горнев и д-р Живко Сиромахов от столичната болница „Вита” ще преглеждат в Горна Оряховица на 13 и 14 септември

  02.09.2024 12:07
Доц. д-р Радосвет Горнев и д-р Живко Сиромахов от столичната болница „Вита” ще преглеждат в Горна Оряховица на 13 и 14 септември

Двама специалисти от столичната болница „Вита” ще преглеждат в Медицински център „Св. Варвара” в Горна Оряховица следващия уикенд.

На 13 септември приемен ден обявява хирургът доц. д-р Радосвет Горнев, носител на приза „Най-любим лекар за 2023 г.“.

Пациентите на доц. Горнев могат да разчитат на качествена диагностика и лечение при оплаквания, свързани с Онкологични заболявания на гърда, стомах, панкреас, дебело черво; Гастроинтестинален тракт; Лапароскопска хирургия; Черен дроб; Хемориди; Хернии; Жлъчка.

На 14 септември приема урологът д-р Живко Сиромахов, който е специализиран в диагностиката и лечението на заболяванията на пикочно-половата система при мъжете и жените, стерилитет при мъжа и други урологични заболявания.

Д-р Живко Сиромахов използва съвременни методи в лечението и профилактиката. Работи в сферата на ендоурологията, онкоурологията и реконструктивната урология. Извършва лазерни операции на простатната жлеза и лазерно разбиване на камъни в пикочните пътища.

За информация и записване: 0878 89 77 90


Ключови думи
Св. Варвара Горна Оряховица д-р Горнев д-р Живко Сиромахов