Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” загуби от „Лудогорец II” с 0:1

  04.07.2024 09:42
„Локомотив” загуби от „Лудогорец II” с 0:1

„Локомотив” изигра трета контрола от лятната си подготовка с „Лудогорец II”, с който отбор ще се срещне и в първия кръг от първенството на Втора лига. Двата отбора се срещнаха на стадиона в Дряново, където вторият отбор на шампионите е на подготовка.

„Лудогорец” имаше предимство през първата част, но след почивката играта беше равностойна. Единственото попадение в мача падна в 59-та минута, отбелязано от Хюсеин Кельовлуев.

За „Локомотив” в проверката участваха Венцислав Димитров, Мариян Иванов, Михаил Минков, Кристиян Райчев, Мартин Куитинен, Никола Колев, Иван Аврамов, Стефан Митев, Янислав Цачев, Уилям Пахама, Георги Колев, Илиян Илиев, Али Ахмед, Милен Савов, Кристиян Кънчев, Кристиян Дечев, Даниел-Виктор Кънчев, Ростислав Данчев, Атанас Станиславов, Антонио Ласков, Борислав Трендафилов, Станислав Вълчев.

Междувременно излезе програмата за първите два кръга на първенството. Гостуването на „Локомотив” в Разград е на 22 юли (понеделник) от 18:30 часа. Първото домакинство на „Локо” срещу „Монтана” е на 30 юли, също от 18:30 часа и ще се предава по „Диема спорт”.

Следващата контрола на „Локо” е на 6 юли срещу „Дунав” (Русе).


Ключови думи
Локомотив Лудогорец Горна Оряховица