Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Организацията за дербито между „Локо“ и „Етър“

  07.09.2024 11:01
Организацията за дербито между „Локо“ и „Етър“

Напомняме за това, което феновете, а и гражданите на Горна Оряховица, трябва да знаят преди дербито между „Локомотив“ и „Етър“ тази вечер от 18:30 часа.

От 16 до 22 часа ще бъде затворен парк „Детски кът“.

В 16 часа отваря фен зона „Густо“, която традиционно се разполага до северния вход на стадион „Локомотив“. След началото на мача вратите ще бъдат затворени и няма да се излиза на полувремето. Затова ще има подкрепителен пункт вътре в стадиона, но само с безалкохолно и храна.

По същото време се очаква да тръгне автоколоната от Велико Търново с привърженици на „Етър“, които ще бъдат ескортирани с полиция. Паркингът на Летния театър е отреден за автомобилите на гостите.

Входовете на стадиона ще отворят в 16:30 часа. Гостите влизат от южния вход, където е техния сектор. Там ще има и две каси.

Каси ще има на всички входове, но клубното ръководство на „Локомотив“ призовава по възможност билети да се купят по рано. Фен магазинът ще работи днес до 13 часа и след това от 16 до 22 часа. Заредени са всички фен артикули.

Деца под 16 години влизат с декларация. Образец има на сайта на клуба.

За охраната ще се грижат полиция, жандармерия и „Делта гард“.
Всичко е готово за мач с повишена важност и за двете страни. Остава и футболистите за сътворят спектакъл на терена. Феновете на „Локо“ изненадаха своите на последната им тренировка, надъхвайки ги за мача на сезона.


Ключови думи
Локо Етър Горна Оряховица