Неделя, 27 Oct 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г.

Марио Иванов не прескача стъпала и вярва, че младите политици ще променят страната

  24.10.2024 09:56
Марио Иванов не прескача стъпала и вярва, че младите политици ще променят страната

Марио Иванов е кандидат за народен представител с номер 28 и преференция 112 от листата на „БСП - Обединена левица“. Той е новите поколения млади политици, които вярват, че имат силата и качествата да променят страната и да върнат морала в политиката.

Той е само на 30 години, но има  солидно образование и разнообразен опит. Неговото присъствие в листата е знак към младото поколение, което иска да внесе промяна и свежи идеи в българския политически живот.

Марио Иванов е завършил бакалавърска степен по „История и чужд език“, а след това продължава обучението си с две магистратури – „Политология и национална сигурност“ и „Информационни технологии в съдебната и изпълнителната власт“.

Работил е като експерт в Регионалната здравна инспекция и старши експерт в Община Сухиндол. В момента заема длъжността „Ръководител на направление Информационни и комуникационни технологии“ в ОУ „Димитър Благоев“. Работата му в образованието и администрацията го прави запознат с проблемите на младите и нуждите на обществото.

Освен професионалния си опит, Марио Иванов е активно ангажиран с политическите структури на БСП. Той е най-младият член на Изпълнителното бюро на БСП – Велико Търново. Също така, той е заместник-председател на общинското и областно ръководство на Младежкото обединение в БСП Велико Търново, както и член на Националния съвет на Младежкото обединение. Особеното при него е, че никога не е прескачал стъпала и последователно е получавал доверие за всички партийни позиции.

Той вярва, че младите хора трябва да имат активна роля в политиката и че техните идеи могат да доведат до реални промени. Ще работи за подобряване на образованието, насърчаване на дигитализацията и социалната справедливост.

Марио Иванов е с номер 28 в листата на „БСП- Обединена левица“ и лична преференция 112!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Марио Иванов БСП - Обединена Левица
Последни
Седмицата
Анкета