Понеделник, 21 Oct 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г.

Младите в политиката: Жулиета Войнова от „БСП - Обединена левица“ няма опит в политическите скандали

  20.10.2024 19:56
Младите в политиката: Жулиета Войнова от „БСП - Обединена левица“ няма опит в политическите скандали

Съчетание между опит и младост! Това е листата на „БСП - Обединена левица“ в област Велико Търново. Запознайте се с Жулиета Войнова. Тя няма опит…в политическите скандали и интриги! Няма да се налага да се притеснявате, че е „човек на някого”.

Но пък има богат опит с младежката ангажираност. Още на 15 години е избрана за председател на Градския ученически парламент във Велико Търново. На 18 години се присъединява в редиците на Младежко обединение на БСП, а от 2022г. е и негов председател в град Велико Търново, и това преди още да завърши висшето си образование в Москва.

В момента е и активен член в Националния съвет на младежката структура. Личното ѝ мото е „Политиката е хоби, а не задължение – нека бъде вълнуваща и смислена! Тя не трябва да бъде скучна,  трябва да носи усмивки дори когато се вземат трудни решения.”

Затова Жулиета ще Ви говори открито и искрено, без задни мисли – дори ако се озовете на непланирано парти с вино, вместо на делова среща. Няма да предлага поредните предизборни обещания, а реални идеи и решения. Ако в момента разговаряхте с Жулиета, тя би ви казала: „Вашият глас е Вашата сила! Проектирайте бъдещето, в което младите имат глас, възможности и мотивация – бъдещето, което искате и заслужавате. Време е да изберем действието и вдъхновението, а не бездействието и рутината. Време е за решения!”

Жулиета Войнова е с номер 28 в листата на „БСП- Обединена левица“ и лична преференция 105!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Жулиета Войнова БСП - Обединена Левица
Последни
Седмицата
Анкета