Неделя, 27 Oct 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г.

Силна подкрепа за „БСП - Обединена левица“ в Павликени

  24.10.2024 11:53
Силна подкрепа за „БСП - Обединена левица“ в Павликени

Силна подкрепа получиха кандидатите за народни представители от листата на „БСП - Обединена левица“ в Павликени. Водачът Мариана Бояджиева се срещана с работници в предприятие за производство на рози, а след това с учители и културни дейци.

Официалното закриване на кампанията в Павликени се проведе в НЧ „Братство-1884“. На сцената излязоха Мариана Бояджиева, местните кандидати Георги Филипов и Йордан Кабаиванов, проф. Севдалина Димитрова, Марио Иванов и Димана Ангелова.

По традиция пръв приветствие към тях отправи кметът на Павликени инж. Емануил Манолов.

„Тази зала винаги зарежда и мотивира за победи кандидатите на БСП. Тук са симпатизанти на всички леви сили в България, които най-после се обединиха. Заедно сме по-силни и в неделя ще покажем това. В листата има двама наши съграждани, това за нас е огромна чест и знак за огромно доверие към павликенските социалисти. С Мариана Бояджиева работихме, когато беше народен представител, благодаря за съдействието“, обърна се към всички инж. Манолов. Той припомни, че в 41-то Народно събрание Павликени е имало депутат в лицето на Милка Христова и призова това отново да се случи.

Общинският председател на БСП в Павликени Христо Кавалски също подкрепи листата. Той призова на 27-ми октомври всички да гласуват с номер 28.

„За този един месец се срещнахме с много хора. Ние се познаваме, знаем проблемите си. Нас ни вълнува сигурността, образованието, здравеопазването, мира. Радвам се, че водач на листата е Мариана Бояджиева, човек, който е запознат отлично със спецификата на нашата област, можем напълно да й се доверим. В листата намират място изключително подготвени личности“, каза в приветствието си Христо Кавалски.

Бурно аплодирани бяха кандидатите от Павликени Йордан Кабаиванов и Георги Филипов.

„Гласувахте ми доверие да бъда в тази стойностна листа и да бъда след такъв водач. Мариана Бояджиева е икона. Разпознаваема в цялата област! Направихме много срещи, но единствената ми молба е да гласуваме. Ние сме единствената социална партия, а Павликени заслужава да има отново народен представител“, каза Георги Филипов.

Мариана Бояджиева получи букет от кмета инж. Емануил Манолов и сподели пред всички, че е развълнувана да се изправи лице в лице с жителите на община Павликени.

„На тези избори, с много мъдрост, с такт, с търпение, създадохме коалиция от 15 леви партии, която искаме да даде лява алтернатива на дясното управление на България, на което се нагледахме вече 12 години. Тази коалиция ще ни направи по-силни. Искам да благодаря на цялата листа, това са хора с опит и млади хора. Искам да се обърна с благодарност към нашите общински кметове, общински съветници, кметове и кметски наместници. Вие давате пример какво означава да се управлява от името на БСП. Този пример ще ни донесе още подкрепа“, сподели Мариана Бояджиева.

Вечерта завърши с концерт на Ива и Велислава Костадинови, които са внучки на прочутата народна певица Гуна Иванова. На сцената се извиха български хора, на които се заловиха и кандидатите за народни представители.

„БСП- Обединена левица“ е с номер 28 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
БСП - Обединена левица Мариана Бояджиева
Последни
Седмицата
Анкета