Неделя, 08 Сеп 2024
            
Велико Търново Спорт

Започват веловторниците на TarnovoRuns, първият поход е до Пушево

  22.06.2024 10:25
Започват веловторниците на TarnovoRuns, първият поход е до Пушево

Традиция, начената преди няколко години, ще бъде спазена и това лято. Във вторник, 25 юни, ще е първото за сезона издание на т. нар. веловторници. Те се организират от ентусиастите от TarnovoRuns, като целта е желаещите да могат да покарат колело сред приятели.  

За старта на сезона сборният пункт е в 18:30 ч. на автогара „Запад“. От там групата ще мине през западната индустриална зона и село Шемшево, та чак до село Пушево.

Организаторите разказват:

„Стартираме с разходка към любимото ни село Пушево и чешмата с бисерната студена водичка. Ще се включат и много приятели от селата Шемшево и Леденик. 25 км отиване и връщане. Лежерно! Задължително си вземи вода, защото ще е доста топличко. В центъра на селото и преди него има чешми.

Носенето на светлоотразителни жилетки или силно електрикови дрехи на всяко едно събитие е задължително! Ако нямате такава, имате достатъчно време да се снабдите. Нашата безопасност е преди всичко, не я подценявайте. Добрият пример пали!

Зад тази организация стои малък и скромен екип от отдадени доброволци, които спомагат това събитие да съществува. Ние работим безплатно, за да създадем условия на всички наши съграждани да практикуват един от най-приятните и задружни занимания - колоезденето! Благодарим на всички Вас за обратната връзка през всички вече изминали издания. Вие бяхте нашият коректив, по който сверявахме часовниците си и влагахме все повече усилия в по-добра организация. Не спирайте да го правите, за да не спираме да го правим! 

През първата половина на събитията светлините/фаровете са препоръчителни, но след ВЕЛОВТОРНИК №6 стават ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! (Фар отпред и червен стоп отзад)

ХРАНА и ЕКИПИРОВКА: Нищо специално! Това НЕ Е целодневно каране, а една бърза вечерна разходка.

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО.  АКО ЖЕЛАЕШ ДА ПОДКРЕПИШ всички наши уникални безплатни събития - над 100 на година, тогава ОСТАВИ ДАРЕНИЕ или стани част от нашето скромно семейство ежемесечни дарители ето тук: www.tarnovoruns.com Ние разчитаме само на вас“./ сн. организатори


Ключови думи
веловторници TarnovoRuns