Сряда, 06 Мар 2024
            
Горна Оряховица Други

Първите писма от Горна Оряховица вече са при Дядо Коледа, пуснаха ги децата от ОУ „Иван Вазов“

  05.12.2023 20:05
Първите писма от Горна Оряховица вече са при Дядо Коледа, пуснаха ги децата от ОУ „Иван Вазов“

Бързата поща на Дядо Коледа отвори днес в Горна Оряховица и първите писма на децата са в работилницата за подаръци в Лапландия. Откриването на подаръчния сезон стана празник най-вече за децата на ОУ „Иван Вазов“ и техните близки, които имаха привилегията първи да пуснат своите писма.

С малък спектакъл на Мажоретен състав „Българче“ с ръководител Розалия Нанкова и Вокална група „Звънчета“ с ръководител Стела Акиванова започнаха коледните празници в града. Домакин на празничния поздрав, завършил с откриване на Коледната поща, беше Художествена галерия „Недялко Каранешев“, а съавтор на идеята и съорганизатор на събитието е Росен Русев от кафе „Галерия“.

След песните на вокалната група и танците на мажоретките, водещите на първата коледна вечер в града Петър Минов и Борислава Иванова имаха честта и удоволствието първи да пуснат писмата си до Дядо Коледа в специалната пощенска кутия. След тях всички хлапета в залата стояха на опашка пред Пощата с директна връзка до Лапландия.

Утре вечер коледните танци на мажоретките ще посрещнат и самия Дядо Коледа, който ще запали празничните светилни на площад „Георги Измирлиев“ от 17 часа.

А Пощата за Дядо Коледа ще работи и в следващите дни в кафе „Галерия“, където всяко хлапе може да пусне своето писмо с желания.


Ключови думи
Коледна поща ОУ "Иван Вазов" Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета