Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Инж. Добромир Добрев в Правда: Нека не говорим с езика на омразата и да горим мостове. След 29 октомври заедно ще трябва да вземаме решения за нашата община

  20.10.2023 17:59
Инж. Добромир Добрев в Правда: Нека не говорим с езика на омразата и да горим мостове. След 29 октомври заедно ще трябва да вземаме решения за нашата община

Подобряване на инфраструктурата, ремонт на църквата „Св. Димитър“, почистване и поддръжка на зелените площи в началото на селото, ремонт или улесняване на приватизацията на сградата на детската градина са част от приоритетите на кандидата за кмет на Правда от ГЕРБ Венета Василева, която има зад гърба си два успешни мандата. На предизборна среща пред жителите на селото, тя направи кратък анализ на извършеното и очерта акценти от програмата си за работа през новия мандат. На срещата присъстваха кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

В началото на първия ми мандат един от най-възрастните хора в селото ми каза – Венета ти трябва да бъдеш и майка и баща на всички жители на Правда. И до днес се старая да спазвам този съвет. Телефонът ми е винаги включен и всеки е добре дошъл при мен. Винаги влагам сърце и душа в това което върша. Това, че моята кандидатура за кмет на селото е единствена, е много голяма отговорност, която ме задължава да вложа още повече усилия и упоритост в работата си, за да може заедно да направим нашето село още по-привлекателно място за живеене, каза Венета Василева пред събралите се в салона на читалището да подкрепят отбора на ГЕРБ жители на Правда.

Благодаря за подкрепата и доверието. Нека на 29 октомври да гласуваме със сърце и разум. Да не се поддаваме на гръмогласни обещания, които после едва ли ще намерят своята реализация а да бъдем единни. Защото само когато всички гледаме напред  в правилната посока, тогава нещата могат да се получат За мен като кмет на малко населено място е изключително важно да бъда подкрепена от общинския център и от общинските съветници. Затова най-правилният избор да изберем №7, да вървим рамо до рамо и така да осигурим просперитета на нашия общ дом - село Правда, каза още Венета Василева.

Ние помагаме на амбициозните кметове, на тези, които знаят какво искат и защитават своето населено място. Венета е един от тези кметове. През годините Правда е селото, което най-бързо се развиваше и има много нови жители. Вече почти няма свободни парцели и места за новодомци. Това показва, че в нейно лице ние сме избрали правилния човек и хората я уважават и обичат, каза пред присъстващите кандидатът за кмет на Общината инж. Добромир Добрев.

29 октомври е близо и аз съм сигурен, че тогава вие ще изберете 7 - красивото число на отбора на ГЕРБ. Вярвам, че ще направите правилният избор, защото така селото ще има достоен кмет, а в наше лице ще имате и подкрепата на местната власт. На опонентите ще кажа само – нека да говорим с езика на просперитета, с езика на конструктивния диалог, с езика на програмите и защитата им, а не с езика на омразата и разделението. Защото след 29 октомври идва 30-ти и всички ние ще влезем в общинския съвет и в общината и ще трябва заедно да вземаме решения за развитието й. Когато говориш с езика на омразата, с езика на отричането, не може да се изгради никакъв мост в перспектива. Трябва да се радваме, че живеем в мирна страна, защото виждаме какво се случва в световен мащаб. Нека да живеем в разбирателство и мир, да се радваме на малките моменти, които ни заобикалят и нека да обръщаме повече внимание на хората около нас, каза още инж. Добрев.

Вярвам във вас и нека на 29 октомври да гласуваме с №7 за силния и успешен отбор на ГЕРБ, призова жителите на Правда кандидатът за кмет на Общината за четвърти мандат.

След представянето на кандидатите, срещата продължи с концерт на ФК „Сидер войвода“ при НЧ „Братя Грънчарови – 2002“ – Горна Оряховица.


Ключови думи
ГЕРБ Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета