Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Светски

Празникът на горнооряховския суджук тази година ще бъде на 5, 6 и 7 юни

  19.02.2020 11:53
Празникът на горнооряховския суджук тази година ще бъде на 5, 6 и 7 юни

На 5, 6 и 7 юни ще се проведе традиционният Празник на горнооряховския суджук тази година. Мястото отново ще бъде парк „Градска градина“. Датите на провеждане на Празника бяха потвърдени на първата работна среща в Общината, която се проведе по инициатива на кмета инж. Добромир Добрев. На срещата присъстваха представители на общинска администрация, ангажирани в организацията, както и ръководителите на трите суджукарски фирми „Боби“, „Родопа“ и „Стефанов“, с чиято активна подкрепа се провежда събитието.
До края на март ще бъдем готови с програмата за Празника на горнооряховския суджук. И тази година за нашите съграждани и гостите на Празника сме предвидили много забавления и изненади. Отново на сцената ще излязат популярни изпълнители и състави, които ще зарадват публиката. Хубавата фолклорна музика, съчетана с уникалния вкус на горнооряховския суджук и доброто настроение, са своеобразен празник за всички сетива на нашите гости, коментира инж. Добрев.
Празникът на горнооряховския суджук ще бъде предшестван от Майските дни на културата. Традиционно месец май е наситен със събития – изложби, театрални постановки, концерти, срещи с известни личности и др. Тази година празничните дни ще преминат под знака на 150-та годишнина от обявяването на Горна Оряховица за град. В празничната програма отново ще се включат популярни български изпълнители.
И тази година турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour отново ще стартира от Горна Оряховица - на 27 май.

 


Ключови думи
горнооряховски суджук
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати