Събота, 12 Oct 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г.

Александра Тодорова от „Възраждане“: Имаме решение за кризата с питейната вода в областта

  06.10.2024 07:46
Александра Тодорова от „Възраждане“: Имаме решение за кризата с питейната вода в областта

Александра Тодорова е втора в листата на „Възраждане“ за Велико Търново.  Тя членува в търновската структура от 4 години, а от близо година е и  председател на групата общински съветници на „Възраждане“ в местния парламент във Велико Търново. В Общинския съвет Тодорова е член на постоянните комисии по бюджет и финанси, по устройство на територията, транспорт и паркиране и на тази по образование, наука, култура и религии.

Александра е родом от Велико Търново, но е живяла със семейството си в  Карлово, тъй като баща ѝ е военнослужещ и е разпределен в тамошния гарнизон. 

„До 13-годишната си възраст живеех в Карлово, от малка съм закърмена с духа на родното място на Левски. Карлово е един от центровете на българщината, в който хората са гостоприемни и родолюбиви и съхраняват съвестно традициите.“, споделя тя. 

Във Велико Търново тя завършва средното си образование в тогавашния Строителен техникум, специалност „Строителство и архитектура“. 

След това учи в Технически университет – Габрово, където завършва „Стопанско управление“ и специализира „Комуникации и управление“ през 2007 г. Следващото ѝ образование е „Строителство на сгради и съоръжения“ във ВСУ „Любен Каравелов“, а в момента следва магистратура „Уеб технологии и разработване на софтуер“ във великотърновския университет. 
За седма поредна предизборна кампания Александра е един от най-дейните членове на великотърновската организация на “Възраждане”. Отлично познава Великотърновска област – не само общините, но и населените места и проблемите на хората в тях. 

Трите основни приоритета на Александра Тодорова като кандидат на “Възраждане” са:

Подобряване на чистотата на въздуха и екологичната среда във Велико Търново, чрез завишаване на екологичните норми към производителите-замърсители.

Решаване проблемите с паркирането и организацията на движението в туристическата част на Велико Търново.

Трайно решаване на проблема с безводието в населените места в областта, чрез включване във водопреносната система и на язовир „Александър Стамболийски“.

Тя припомня, че изборите на 27 октомври са решаващи за България. И призовава великотърновци да  спрат управленските експерименти на статуквото като гласуват и дадат доверието си на “Възраждане”, която от години показва последователност в действията си и постоянство във възгледите.   

„Възраждане“ е с №12 в бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Александра Тодорова Възраждане
Последни
Седмицата
Анкета