Сряда, 23 Oct 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г.

Кандидатът на „Възраждане“ Росен Ангелов: Трябва да преодолеем нагласата, че от нас нищо не зависи

  23.10.2024 09:47
Кандидатът на „Възраждане“ Росен Ангелов: Трябва да преодолеем нагласата, че от нас нищо не зависи

Горнооряховчанинът Росен Ангелов е един от най- активните кандидати в листата  на „Възраждане“ за 4-ти Великотърновски МИР. Той е от учредителите на организацията в Лясковец и членува в организацията от 6 години. Не пропуска участие в местни или национални политически прояви.

„Бил съм на протестен митинг срещу правителството на Бойко Борисов през 2018 г., протестирахме след скока на горивата срещу правителството на Кирил Петков, участвах в протестното шествие „Мир и неутралитет за България“ – за мирно решаване на войната в Украйна“, разказва Ангелов.  За седми пореден път Росен Ангелов участва в предизборна кампания, а във великотърновската листа за изборите на 27 октомври е под №7. „Избрах „Възраждане“ като идеи преди години, когато изгледах едно интервю на Костадин Костадинов. Много ми допадна и прегърнах каузата. Искам политическата ситуация у нас да се промени, не искам децата ми след време да заминат в чужбина и да разговарям с тях по вайбър! Тежко ми е, че например възрастната ми майка взема мизерна пенсия от 500 лева, като стотици хиляди български пенсионери, които са дали целия си живот на Родината. Това ли заслужават те?“, споделя Ангелов и допълва, че с тези ниски доходи и препускащата инфлация, с ниския жизнен стандарт, българският народ се подлага на геноцид.

Плътно до него е половинката му Наталия Николова, съмишленик и също член на „Възраждане“.

Двамата заедно участват в различни акции и в предизборните кампании. Росен и Наталия развиват малка семейна закусвалня в Горна Оряховица от шест години. Стараят се да работят с качествени продукти и да предлагат широк асортимент здравословна прясна храна, на достъпни цени. Вярват, че малките фирми и за предприемчивите и трудолюбиви българи има поле развитие у нас. Искат да са полезни със своя труд на обществото.

Росен и Наталия са родители на две дъщери – на 18 и на 8 години. Възпитават ги в родолюбие и честност. За изборите на 27 октомври призовават съгражданите си да излязат и непременно да гласуват.

„Трябва да преодолеем апатията и нагласите, че от нас нищо не зависи, че гласът ни не е важен. Ако гласуваме масово, ще променим политическата ситуация и съответно управлението на държавата!“ , е убеден той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Росен Ангелов Възраждане