Четвъртък, 19 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

С концерт горнооряховската рок група „Unravel“ благодари на преподавателите си и поема по нови пътища

  13.09.2024 13:40
С концерт горнооряховската рок група „Unravel“ благодари на преподавателите си и поема по нови пътища

След 2 г. свирене заедно, дойде време членовете на рок група „Unravel“ да поемат по пътя си. За да покажат какво са преживели през тези 2 г., момчетата и момичетата подготвят прощален концерт. С него искат да благодарят на преподавателите си – учителя по китара Милко Тодоров и вокалния педагог Стела Дойкова, и, разбира се, на публиката си.

Рок група „Unravel" са Николай Ризов - барабани, Александър Радев – ритъм китара, Анастас Нешев – соло китара, Благовеста Илиева – бас, вокалист е Кристина Енчева. „Unravel“ споделят, че самите те не са очаквали да се задържат толкова време и да имат толкова участия. Концерта, който подготвят, всъщност ще покаже достигнатото ниво, анонсират от групата.

С концерта рокаджиите ще пожелаят и на себе си успех с новите предизвикателства, пред които се изправят. Анастас Нешев например е приет да учи популярна музика в Честър, Англия. Преди да замине обаче, ще излезе на сцената на НЧ „Напредък 1869“ в Горна Оряховица на 14 септември, събота, от 17 ч.

Общо 15 класически и по-нови рок и хард рок парчета репетират рокаджиите. БТР, Whitesnake, Red Hot Chili Peppers са само част от подготвяното. Публиката ще може да чуе и авторска песен, създадена с много чувство и желание.

Всъщност именно желанието да изразяват чувствата си подтиква момчетата и момичетата от „Unravel“ изобщо да се захванат с музика. Благовеста Илиева например свири на китара от 2014 г. Въпреки че започва втората си година във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, където учи чужди езици и информационни технологии, младата дама се надява да се занимава професионално и с музика.

Музиката е нашият живот, сигурни сме, че ще го усетите, казват от Unravel.

Входът за концерта им ще е свободен.


Ключови думи
Unravel