Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” отстъпи на израелския „Бейтар” с 1:2 в Правец

  17.07.2024 14:57
„Локомотив” отстъпи на израелския „Бейтар” с 1:2 в Правец

Горнооряховският „Локомотив” игра равностойно с „Бейтар” (Йерусалим) от Висшата лига на Израел и отстъпи с минималното 1:2 в контрола, изиграна в Правец.

„Бейтар” е шесткратен шампион на Израел, макар и последното му отличие да е отпреди 17 години. Тимът е на подготовка в България и мачът с „Локо” е първият от предвидените контроли на българска земя.

„Локомотивци” поведоха с гол на Даниел-Виктор Кънчев след страхотно подаване на Иван Аврамов. „Бейтар” обърна резултата с голове на Яри Леви и Джордж.

Треньорският щаб на „Локомотив” раздели отбора на две единайсеторки:

През първото полувреме на терена бяха Геннадий Ганев, Кристиян Райчев (к), Михаил Минков, Мариян Иванов, Мартин Куитинен, Панайот Пасков, Никола Колев, Стефан Митев, Иван Аврамов, Янислав Цачев, Даниел-Виктор Кънчев.

През второто полувреме излязоха Венцислав Димитров, Ахмед Али, Георги Вълчев, Йевген Трояновски, Дмитро Сидоренко, Георги Вълчев, Кристиян Кънчев, Милен Савов, Борислав Трендафилов, Станислав Вълчев, Пападопулос (Кристиян Дечев).

Това беше последният мач от подготовката на „Локомотив”, който стартира в първенството на Втора лига в понеделник, 22 юли, срещу „Лудогорец II”. Мачът е от 20 часа в комплекса „Гнездото на орлите” в Разград.

Сн. https://www.beitarfc.co.il/


Ключови думи
Локомотив Бейтар Горна Оряховица