Вторник, 02 Юли 2024
            
Лясковец Общество

Поздрав от председателя на Общинския съвет в Лясковец Сергей Добрев за празника на града

  29.06.2024 09:06
Поздрав от председателя на Общинския съвет в Лясковец Сергей Добрев за празника на града

Скъпи граждани и гости на град Лясковец,

приемете най-сърдечни поздрави по случай 29 юни  – денят, в който честваме равноапостолите св. св. Петър и Павел и празника на град Лясковец! Поздрави отправям и към всички Ваши близки, които в този момент са далеч от Вас и родината ни.

Всеки  празник на града ни е повод за размисъл, равносметка и връщане към корените. От нашия град  са излезли плеяда българи, дали надежда на народа ни в дните на робството, водили го към просвета и пробуждане през епохата на Възраждането. Като достойни техни наследници, трябва да продължим делото им и да посрещаме предизвикателствата на днешното време.

Уверявам Ви, че въпреки трудностите, пред които сме изправени, усилията на Общински съвет - Лясковец са насочени към това да решаваме проблемите и да работим за интересите на жителите на град Лясковец и селата от общината.

Благодаря Ви за това, че подкрепяте нашите идеи. Благодаря Ви и за критичността към нашата работа, за инициативността, с които всекидневно ни показвате, че гражданското общество е живо!

С общите усилия и с Вашата съпричастност показваме, че можем да решаваме проблеми  и заедно да се движим в правилната посока.

На всички жители на Лясковец  желая здраве, успехи във всяко начинание и да бъдат горди от факта, че живеят в този град, дал на България много великани на духа и истински народни будители.

Честит Празник!

Сергей Добрев,

председател на Общински съвет - Лясковец


Ключови думи
Сергей Добрев ОбС Лясковец