Четвъртък, 19 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

„Пътни строежи – Велико Търново” печелят поръчка за 40 милиона лева за ремонти в Горнооряховско

  04.06.2024 10:24
„Пътни строежи – Велико Търново” печелят поръчка за 40 милиона лева за ремонти в Горнооряховско

„Пътни строежи – Велико Търново” ще продължи да работи по уличните ремонти в община Горна Оряховица и в следващите години. Консорциум, част от който е дружеството, печели обществената поръчка за сключване на рамково споразумение с Общината за 4 години или до изчерпването на предвидения ресурс от 40 милиона лева без ДДС.

Поръчката бе обявена в края на април, тъй като изтича предишното рамково споразумение с „Пътни строежи – Велико Търново”. За новото споразумение бяха подадени две оферти – от „Пътища и мостове” ЕООД – Варна и от ДЗЗД „Горна Оряховица 2024”, в което влизат „Пътни строежи – Велико Търново” ЕАД и „Макс Принт БГ” ЕООД.

Комисията по избор с председател зам. кмета инж. Анелия Христова отстрани „Пътища и мостове” на първия етап – проверка на съответствие на техническото предложение. До отваряне на ценова оферта бе допуснато само ДЗЗД „Горна Оряховица 2024”. Офертата е оценена със 100 точки, а комисията приключва работата си с предложение до кмета да сключи договор с ДЗЗД „Горна Оряховица 2024”.

Докладът на комисията е утвърден от кмета и предстои подписване на договор. Това ще стане, след като изтече срокът за обжалване. Засега няма жалби в КЗК, но обявяването на победителя е от 30 май, така че има време за жалба.


Ключови думи
Пътни строежи - Велико Търново Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета