Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

Учениците на Гимназията изпращат цветен поздрав към всички българи за 24 май

  23.05.2024 11:34
Учениците на Гимназията изпращат цветен поздрав към всички българи за 24 май

Специален цветен поздрав за всички българи подготвиха учениците на Гимназията. Децата се снимаха в буйно нацъфтелия розариум на училището с букви на кирилица и глаголица и с портретите на светите братя Кирил и Методий. Честит празник на буквите, на словото и младостта е посланието на СУ „Георги Измирлиев”.

„Учениците на СУ „Георги Измирлиев“ – напъпили розови цветове сред истински рози в двора на училището - мечтаят в цветове и наричат с вдъхновение добри пожелания за своите връстници, учители, родители, приятели по повод 24 май.

Бъдете с вечно зелени човешки души - като стъблото на розата! Бъдете красиви и въздействащи по своему – като цветовете на най-уханното цвете, символ на родината! Пишете и четете с упование и вяра, докоснати от розов аромат, който винаги да напомня за родното гнездо! Розариум като магическата ни училищна градина да бъде животът на всички – с грижа да го отглеждате, с обич и нежност той да ви връща ласки, сбъднати мечти и здраве”, пожелава екипът на СУ „Георги Измирлиев”.


Ключови думи
поздрав 24 май СУ Георги Измирлиев Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета