Понеделник, 29 Апр 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Баскетболен маратон с много изненади за публиката ще предложи спортна зала „Никола Петров“ на 10 февруари

  06.02.2024 08:34
Баскетболен маратон с много изненади за публиката ще предложи спортна зала „Никола Петров“ на 10 февруари

Баскетболна събота с много интригуващи двубои и забавления за публиката предстои на 10 февруари в спортна зала „Никола Петров“.

Горна Оряховица е домакин на първия от четирите турнира за определяне на финалистите в Държавното първенство за момчета до 13 г. „Локомотив“ спечели първото място в Зона „Мизия“ и продължава на следващото ниво, което ще определи финалистите от Изтока.

В първия турнир участват „Черноморец“ (Бургас), „Берое“ (Стара Загора), „Чардафон“ (Габрово), „Спартак“ (Плевен) и домакините от „Локомотив“.

„Локомотивци“ ще изиграят два мача. В 9.30 ч. ще бъде даден първият съдийски сигнал в двубоя им срещу „Берое“, а в 14.45 ч. започва срещата с „Черноморец“.

Баскетболният маратон ще завърши със сблъсък от мъжкото първенство на ББЛ Център. Един срещу друг застават отборите на „Локомотив“ и „Етрос“ (Велико Търново). „Локомотивци” са втори във временното класиране на групата, гостите са на осмо място.

„Подготвили сме изненади и специални гости, които ще направят деня още по-интересен както за състезателите, така и за публиката. Елате да подкрепите нашите момчета“, канят домакините от Баскетболен клуб „Локомотив“. Входът за всички срещи е свободен.


Ключови думи
баскетбол Локомотив Горна Оряховица