Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Кристиян Кънчев и Ростислав Данчев обличат екипа на „Локомотив”

  17.12.2023 15:20
Кристиян Кънчев и Ростислав Данчев обличат екипа на „Локомотив”

Двама млади, но вече с много опит футболисти, се присъединиха към горнооряховския „Локомотив” по време на зимната пауза. Кристиян Кънчев, който е брат на един от основните играчи в отбора Даниел – Виктор Кънчев, идва от „Етър II”. Ростислав Данчев пък игра за „Севлиево” преди паузата в първенството.

И двамата още нямат 24 години, но вече имат доста опит и добри изяви.

Кристиян Кънчев е роден на 9 февруари 2000 г. във Велико Търново. Той е продукт на школата на „Лудогорец”, където печели в републикански и елитни групи за своята възраст.

Може да играе на позициите в средата на терена и зад нападателя. Играл е във Втора лига с екипа на „Етър”, записвайки 25 мача и 1 гол. За последно беше част от „Етър ll”.

Ростислав Данчев е роден на 28 май 1999 кг. Висок е 188 см и тежи 82 кг.

Данчев започва кариерата си в Козлодуй, oткъдето е родом. Минал е през школата на „Ботев” и след това „Първа атомна”. Минал е през всички гарнитури и стига до мъжкия отбор.

Играл е във Втора лига за „Нефтохимик” и „Янтра” (Габрово). В Трета лига е бил част от  „Първа атомна”, „Локомотив” (Дряново), „Янтра” (Полски Тръмбеш) и последно игра за „Севлиево”.

Позициите му на терена са централен нападател, крило и вътрешен полузащитник.

„Щастлив съм, че имам възможността да играя за отбор с история и традиции, какъвто е „Локомотив”. С повечето момчета в отбора се познавам и знам, че колективът е на добро ниво.

Работата е наполовина свършена, от нас зависи да я довършим и да върнем отбора там, където му е мястото, а именно професионалния футбол. Весели празници на всички свързани с „Локомотив”, бъдете здрави!”, приветства феновете Ростислав.

„Радвам се,че идвам в клуб с амбиции за професионален футбол и за никого не е тайна, че тази цел ще бъде постигната с постоянството и здрава работа, каквато е била и до сега. Познавам се с момчетата и мисля, че има повече от добър колектив. Ще дам всичко от себе си, за да покажем още по-добра отборна игра. Нямам търпение за работа. Желая ви весели празници и ще се видим в началото на януари. Успех!“, добавя и Кристиян Кънчев.


Ключови думи
Локомотив Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета