Петък, 18 Oct 2024
            
Горна Оряховица Други

3 лв. и 4 лв. струва час на ледената пързалка на пл. „Георги Измирлиев“ в Горна Оряховица

  07.12.2023 10:34
3 лв. и 4 лв. струва час на ледената пързалка на пл. „Георги Измирлиев“ в Горна Оряховица

4 лв. за възрастни и 3 лв. за ученици и студенти е цената за час забавление на ледената пързалка на пл. „Георги Измирлиев“ в Горна Оряховица. Пързалката бе отворена със светването на коледната елха снощи.

Работното й време е от 10 ч. до 21 ч. с прекъсване в интервалите 14 ч. - 14.30 ч. и 18.30 - 19 ч.  за задължително почистване и поддържане на леда. При необходимост това ще се прави и извън посочените часове.

Кънки се наемат на място срещу такса от 2 лв. Позволено е и ползването на собствени, като в такъв случай се заплаща само вход. Пързалката не е предназначена за фигурно и спортно пързаляне. Който не спазва това правило, ще бъде отстраняван. Също от съображения за безопасност е необходимо носенето на предпазни каска и ръкавици. По време на пързаляне е необходимо да се спазва посоката на въртене на пързалящите се.

Организаторите не носят отговорност за инциденти заради неумение на каране на кънки или неспазване на указанията на служителите. На пързалката не се допускат деца до 10 г. без придружител, хора с храна или напитки, пияни, дрогирани или носещи остри предмети или оръжие.


Ключови думи
ледена пързалка Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета