Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Николай Рашков: Благодаря на всички гласували, настанало е време да се обединим срещу схемите

  30.10.2023 11:20
Николай Рашков: Благодаря на всички гласували, настанало е време да се обединим срещу схемите

Благодаря ви, скъпи жители на община Горна Оряховица! 

Благодаря на всички, които вчера, по собствена воля и според личните си убеждения, отидоха до урните, за да упражнят правото си на глас. 

Благодаря специално на онези, които гласуваха за мен и моя екип! Ние с вас сме съмишленици! Искаме едно и също – НАЙ-ДОБРОТО ЗА ГОРНА ОРЯХОВИЦА! 

Това минава през необходимостта да пречупим феодалния модел, да пресечем корупционните схеми в управлението на общината. 

Но първо трябва да преодолеем бруталното пазаруване на гласове и водене на хора, под строй, до изборните секции! 

Това, на което вчера станахме свидетели в горнооряховските села, ме шокира! Потресен съм! С екипа ми цял ден подавахме сигнали – и на 112, и в ОИК. Нещо страшно е, приятели! 

Лесно е човек да се досети как стоят нещата. Вижте данните на ОИК, погледнете гласовете на моя опонент в града и гласовете, дошли за него от селата. „Подкрепата“ му от там е плод на дълга и престъпна подготовка. Това е подмяна на реалността и кражба от всички нас!

Браво за мъжеството на тези, които въпреки всичко се пребориха и в неделя се изправят на балотаж срещу кандидатите на феодалния модел – в Долна Оряховица, в Поликраище и в Писарево! 

Те имат моята подкрепа, без значение коя политическа сила е издигнала кандидатурите им.

Настанало е време, в което всички трябва да се обединим срещу схемите на дългогодишния владетел на Горна Оряховица! 

Лично се обръщам с признателност към Огнян Стоянов, който снощи беше първият, дошъл да ме поздрави и да изрази безрезервна подкрепа. Благодаря ти, Оги, ти си доблестен мъж! 

Очаквам всички политически сили, които не са част от схемите на моя опонент, да застанат на моя страна! Това ще е логичният ход.


Ключови думи
Николай Рашков балотаж Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета