Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Огнян Стоянов и Кристиан Вигенин в Горски горен Тръмбеш: Такива празници пазят духа на България и ни сплотяват

  15.10.2023 08:33
Огнян Стоянов и Кристиан Вигенин в Горски горен Тръмбеш: Такива празници пазят духа на България и ни сплотяват

Зам.-председателят на Народното събрание и на БСП Криситан Вигенин, кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица Огнян Стоянов и кандидати за общински съветници от листата на МК "БСП за България и Левицата" бяха гости на фолклорен празник в Горски горен Тръмбеш.

„Винаги съм бил щастлив да бъда с моите приятели от Горски горен Тръмбеш. Нямаше как да пропусна празника на селото. Радвам се, че на събитието дойде и зам.- председателят на Народното събрание и зам.-председател на БСП Кристиан Вигенин, който също остана очарован  от фолклорната програма. Тя беше подготвена от секретаря на читалището Мария Кабакчиева. Докато има такива фолклорни празници, духът на България ще пребъдва. Той е този, който ни сплотява и ни дава сили за утре“, каза  кандидатът за кмет за Община Горна Оряховица Огнян Стоянов.

„Когато разбрах от  Огнян Стоянов, че днес отбелязвате вашия празник, нямаше как да не дойда. Очарован съм от вашето село и се радвам, че читалището е пълно с хора. Вярно, че е най-малкото село от общината, но пък е най-красивото“, каза още зам. -председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин.

Изпълнителите на народни песни и танци заслужено получиха бурни аплодисменти.

Огнян Стоянов и кандидатите на Местна коалиция "БСП за България и Левицата" са с №68 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Огнян Стоянов Кристиан Вигенин БСП за България и Левицата Горна Оряховица Горски горен Тръмбеш
Последни
Седмицата
Анкета