Петък, 18 Oct 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Силвия Денева от „Български възход”: Няма нерешими проблеми

  11.10.2023 13:22
Силвия Денева от „Български възход”: Няма нерешими проблеми

Силвия Денева е от Горна Оряховица, семейна е, има двама сина – на 23 и на 18 г. И двамата са учили и живеят в Горна Оряховица и като всеки родител Силвия Денева иска децата да останат тук.

Силвия Денева е завършила Гимназията, работи от 16-годишна, а към днешна дата е в сферата на ресторантьорството. Обича професията си, защото тя я среща с много и различни хора. Обича и да пътува, но винаги с вълнение се прибира в родния си град и няма никакво намерение да го напуска.

Досега Силвия Денева не е била политически активна, никога не се е занимавала с политика. Приема да стане част от листата на „Български възход“, след като се запознава с останалите кандитати и всички решения, които те предлагат за справяне с проблемите в Горна Оряховица. Познава кандидат-кмета и водач на листата Даниел Спасов и знае, че той довежда докрай всичко, с което се захване. Допълнителен стимул да се кандидатира ѝ дава подкрепата, която получава от близките си.

Всеки човек има идеи. Бих могла да съм полезна на града ни. Има неща, които всички забелязват и не харесват, но има и такива, които не всеки е видял. Затова и най-младият, и най-възрастният ни кандидат могат да дадат на горнооряховчани много, споделя Силвия.

Проблемът с бездомните кучета и особено липсата на паркоместа са сред нещата, които не допадат на Силвия Денева. По темата с местата за паркиране смята, че варианти има, но нищо не се прави по въпроса. На ул. „Шейново“ например, в близост до бивш офис на куриерска фирма, има площ, обрасла с храсталаци, която според Денева е подходяща за паркинг.

Същата улица е потърпевша и при всеки по-обилен дъжд. Когато вали, цялата улица е наводнена. Шахтите са запушени, водата бълва от тях. И е така при всеки по-силен дъжд. Виждала съм как в наводнен магазин плуват вафли, как контейнерите си плуват преспокойно и могат да ударят кола или още по-лошо – човек, споделя Силвия.

Опитвала е и да помогне за решаването на проблема с кучетата, но и тук не срещнала разбиране.

Снимала съм глутници, качвала съм в групите и никаква реакция, обяснява кандидат-съветничката от „Български възход“.

По „Долнооряховска“ трябва да има още легнали полицаи. Нощем карат като бесни, форсират двигатели, посочва поредния проблем за града.

Няма нерешими проблеми, категорична е Силвия Денева. В този ред на мисли вярва, че културният живот в Горна Оряховица може да се обогати. За целта е необходима повече информация и реклама на събитията, които се случват, за да научават повече горнооряховчани за тях, казва още Силвия Денева.

За „Български възход” с №20 в бюлетините на 29 октомври. Силвия Денева е с преференция 115.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Български възход Горна Оряховица Силвия Денева
Последни
Седмицата
Анкета