Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Огнян Стоянов уважи 25-годишния юбилей на хор „Росна китка“ в Поликраище

  30.09.2023 07:43
Огнян Стоянов уважи 25-годишния юбилей на хор „Росна китка“ в Поликраище

Кандидатът за кмет на Горна Оряховица от коалиция „БСП за България и ЛЕВИЦАТА“ Огнян Стоянов уважи 25-я юбилей на хор „Росна китка“ в Поликраище. Той изрази благодарност към ръководителя му маестро Георги Петров и към народните изпълнители, че са се превърнали в днешните будители. Пожела им да бъдат творчески устремени за нови изяви, както и да пазят българското все така с любов.

„През тези години вие с любов , отдаденост и майсторство сте се посветили на магнетичните народни песни. Чрез тях съхранявате българския дух. Признание за труда са вашите награди от международни и национални фолклорни фестивали. Ангелогласни сте“, обърна се Стоянов към певческия състав.

В знак на уважение и признателност за дългогодишната дейност на хор „Росна китка“, кандидатът за кмет връчи на Георги Петров плакет и поздравителен адрес.

Председателят на Сдружение „Хор „Славянско единство“ - Горна Оряховица и кандидат за общински съветник от листата на „БСП за България и ЛЕВИЦАТА“ инж. Павлинка Николова също поздрави самодейците от хор „Росна китка“ за майсторството и невероятния им талант.

Събитието уважиха много жители и гости на Поликраище.

Огнян Стоянов и кандидатите на Местна коалиция „БСП за България и Левицата“ са под №68 в бюлетините, с които ще се гласува в община Горна Оряховица на 29 октомври.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Огнян Стоянов БСП за България и Левицата Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета