Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Други

Благомир Дончев и отборът на КП „Вяра” от Правда спечелиха първите места в десетия турнир за кръстословици и белот, организиран от ГЕРБ в Горна Оряховица

  13.09.2023 11:25
Благомир Дончев и отборът на КП „Вяра” от Правда спечелиха първите места в десетия турнир за кръстословици и белот, организиран от ГЕРБ в Горна Оряховица

За десета година пенсионерски клубове от общината се включиха в турнира по белот и решаване на кръстословици в Горна Оряховица. Състезанието се организира ежегодно от местната структура на ПП ГЕРБ. Турнирът бе открит от кмета инж. Добромир Добрев, а наградите връчи председателят на общинската структура на ГЕРБ Добрин Дериджиян. Паричните награди за победителите са осигурени от актива на партията в Горна Оряховица.

В състезанията с кръстословици се включиха осем участници, а в турнира по белот мериха сили осем отбора.

Титлата за един от най-добрите енигматици през годините затвърди Благомир Дончев от Клуба на офицерите и сержантите от запаса и резерва, който се класира на първо място. Той пропусна участие само предишната година, затова и миналогодишният победител Теодор Генчев от КП „Вяра“ с. Янтра, този път остана втори. Трета се класира Христинка Камбушева от КП „Железничар“, която пък миналата година бе на второ място.

Изключително оспорвано бе състезанието по белот. След сериозна и продължителна надпревара на първо място се класира отборът на КП „Вяра“ от с. Янтра. Тимът надигра отбора на КП „Дълголетие“ – Първомайци. На трето място се класираха представителите на КП „Надежда“ от с. Правда, които надиграха отбора на КП „Железничар“.

 


Ключови думи
белот кръстословици Горна Оряховица ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета