Неделя, 08 Сеп 2024
            
Велико Търново Общество

Димитър Николов се срещна с новия ректор на ВТУ проф. Димитър Димитров

  26.06.2023 13:04
Димитър Николов се срещна с новия ректор на ВТУ проф. Димитър Димитров

Опознавателна среща с новия ректор на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ проф. Димитър Димитров проведе народният представител Димитър Николов.

Великотърновският университет е един от символите на образованието, културата и духовността във Велико Търново и трябва да бъде кауза на всеки един народен представител от избирателния район, без значение коя политическа сила представлява. Велико Търново трябва да се утвърждава и развива като академичен град, културна и духовна столица на България. Проф. Димитров бе избран с огромно мнозинство и няма нищо по-естествено от това да го поздравим, коментира Димитър Николов.

На срещата са коментирани актуални за ВТУ теми, основно свързани с материалната база. Много скоро те ще бъдат подкрепени с конкретни действия от страна на Николов.

Неотложни партийни ангажименти възпрепятстваха на срещата с проф. Димитров да присъства и другият народен представител от ГЕРБ-СДС от Великотърновска област проф. Костадин Ангелов – член на парламентарните Комисия по образованието и науката и Комисия по здравеопазване.


Ключови думи
ректор ВТУ Димитър Николов
Последни
Седмицата
Анкета