Неделя, 08 Сеп 2024
            
Велико Търново Общество

Ротаракт клуб във Велико Търново организира голям благотворителен концерт „Песен за малките герои”

  13.06.2023 12:14
Ротаракт клуб във Велико Търново организира голям благотворителен концерт „Песен за малките герои”

Ротаракт клуб - Велико Търново, организира благотворителен концерт под наслов „Песен за малките герои”. Той ще се проведе на 16 юни (петък) от 18,00 часа в кафе-бар „Галерията”, до паметник „Асеневци”.

Събитието е в подкрепа на проект „Светулка”, който е насочен към обновяване на педиатричното отделение при МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов” Велико Търново. Той се осъществява с подкрепата на Ротари клуб Велико Търново, фондация „За доброто” и фондация „Америка за България”.

Още през 2021 г. Ротаракт клуб - Велико Търново, чрез кампанията „За малките герои”, осъществи ремонтни дейности в детското отделение на областната болница, в резултат на която бяха обновени девет стаи и беше изграден един изцяло нов санитарен възел. Сега трите организации се обединяват за окончателно обновяване на детското отделение в МОБАЛ.

В благотворителния концерт „Песен за малките герои” ще се включат деца от музикална школа „Елита”, детско естрадно студио „Румина” и детска вокална група „Пеещи камбанки” при Младежки дом - Велико Търново. За доброто настроение на гостите на събитието, ще се погрижат и мажоретките от ОУ „Бачо Киро”, гр. Велико Търново.

Концертът е без вход, а всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да направи дарение в специално определена за целта урна. По време на концерта ще бъдат изложени рисунки на деца от сдружение „Елита”. Средствата, събрани от продажбата им, също ще бъдат насочени към каузата.

Ротаракт е младежка организация за лица на възраст между 18 и 30 години, партньор на Ротари и част от структурата на Ротари Интернешънъл. Дейността на Ротаракт клуб - Велико Търново е насочена към организирането на хуманитарно ориентирани кампании в полза на обществото.

Ако проявявате интерес към дейността на Ротаракт клуб Велико Търново, може да се свържете с тях чрез официалните им страници в социалните мрежи.


Ключови думи
Ротаракт Песен за малките герои
Последни
Седмицата
Анкета