Неделя, 08 Сеп 2024
            
Велико Търново Общество

Ротаракт клуб Велико Търново проведе информационни срещи под надслов „Запознай се с Ротаракт”

  31.10.2023 09:31
Ротаракт клуб Велико Търново проведе информационни срещи под надслов „Запознай се с Ротаракт”

Великотърновският Ротаракт клуб проведе информационни срещи, чиято цел бе да запознае студентите от висшите учебни заведения в старата столица с актуалната си дейност.

На 27 октомври информационни срещи се проведоха във Филиала на Медицински университет – Варна във Велико Търново и в Корпус №5 на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. На срещите членове на Ротаракт клуб Велико Търново обясниха на студентите какво е Ротаракт, представиха традиционните си и най-успешни кампании, актуалната си дейност и възможностите за кандидатстване в клуба.

Членовете на Ротаракт клуб Велико Търново изказват благодарност на ръководствата на двете учебни заведения за предоставената възможност да осъществяват информационната кампания „Запознай се с Ротаракт” пред техните студенти.

Ротаракт е младежка организация за лица на възраст между 18 и 30 години, партньор на Ротари и част от структурата на Ротари Интернешънъл. Дейността на Ротаракт клуб – Велико Търново е насочена към организирането на хуманитарно ориентирани кампании в полза на обществото.

Ако проявявате интерес към дейността на Ротаракт клуб Велико Търново, но не сте имали възможност да присъствате на информационните срещи, може да се свържете с тях чрез официалните им страници в социалните мрежи.


Ключови думи
Ротаракт
Последни
Седмицата
Анкета