Петък, 30 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Предстоят летни ремонти на общински сгради в Горнооряховско

  28.07.2021 16:22
Предстоят летни ремонти на общински сгради в Горнооряховско

Предстои да започнат летни ремонти на общински сгради в различните селища на община Горна Оряховица. Обектите са част от общинската капиталова програма и средствата за тях са целеви.
Ремонтни дейности предстои да започнат на покрива на Дневните центрове за деца с увреждания и за пълнолетни лица с увреждания. Ще се работи и в Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Драганово. Там предстои ремонт на пода в седем спални помещения, на фасадата на сградата и на част от дворната площ. Ще се доизградят и оградите на гробищните паркове в Долна Оряховица, Писарево и Драганово.
Предвидени са средства за извършване на ремонтни дейности на НЧ „Съгласие – 1905“ в Писарево и на НЧ „Просвета – 1906“ в Горски горен Тръмбеш, както и на съблекалните към стадиона в Поликраище. Предстоят ремонти и на сградите на кметствата в Долна Оряховица, Върбица, Стрелец, Крушето, Паисий и Янтра. Започнат е ремонт на покрива на МБАЛ „Св. Ив. Рилски“ над детското отделение.
Предстои да започне укрепване на подпорната стена на ул. „Цар Асен“ от №7 до №11 в Горна Оряховица. Ще се извършат ремонти на отоплителните инсталации и на помещения в ДЯ „Зорница“, ДЯ "Еделвайс“, както и в ДГ „Здравец“ в Първомайци“. Ще се ремонтира и сградата на детската градина в Горски долен Тръмбеш.


Ключови думи
летни ремонти община Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати