Неделя, 02 Oct 2022
            
Велико Търново Други

Великотърновският университет стартира приема на магистри

  22.03.2021 10:21
Великотърновският университет стартира приема на магистри

Днес, на празника на града и в първите дни на пролетта, Великотърновският университет стартира своята нова акция „РАНО-РАНИ.СТАНИ МАГИСТЪР 2021“.
Акцията е насочена към всички бъдещи кандидат-магистри, избрали Великотърновския университет, за да надградят или придобият нови професионални умения.
За първа година те ще могат да се възползват от възможността да запазят място в една предпочитана МАГИСТЪРСКА програма (специалност) с гаранции от Университета за по-късно записване.
Анита Ходжева бе една от първите, подали своите документи по акцията тази сутрин. Анита запази своето място в специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“, задочно обучение.
От запазването на място могат да се възползват всички кандидати, които притежават диплома за висше образование или на които им предстои завършване на висше образование през 2021 г.
Във връзка с ограничаването на опасността от разпространение на COVID-19 и спазването на всички противоепидемични мерки, запазването на място в една предпочитана специалност ще се осъществява само ЕЛЕКТРОННО чрез подаване на заявление в платформата https://zm.uni-vt.bg. Акцията по запазване на място ще продължи до 11 юни 2021 г.
За повече информация: www.priemunivt.bg/master, тел. 062/ 618 204 или 0882 351 369; e-mail: [email protected]


Ключови думи
ВТУ Рано рани магистри
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати