Събота, 01 Oct 2022
            
Други

Какво е бъдещето на спортните залози по време на карантина

  28.03.2020 10:09
Какво е бъдещето на спортните залози по време на карантина

След като светът бе разтърсен от пандемията с COVID-19, въведе масова карантина и забрани всички масови събирания то и спортните такива пострадаха в почти всяко кътче на планетата.
Без двубоите от Шампионска Лига, английската Премиър Лийг, Меси, Роналдо и родната efbet Лига, ежедневието на стотици милиони фенове по света се промени. Без тръпката от спорта и адреналина от спортните залагания, мъжете вкъщи започнаха да готвят, чистят и дори да хвърлят по едно око на „Женско царство“.
Е, това може да прекъсне от този уикенд, защото в www.efbet.com има коефициенти за единственото първенство, което остана да се играе по света – Беларуското (…май и в Никарагуа мъчат топката)!  
Да, точно така! Дали отново не са им казали, както за Чернобил едно време, но там Коронавирусът явно не съществува.
Вълнението става още по-голямо, след като разбрахме че мачовете от беларуската Висша Лига ще бъдат телевизионни! Цели 3 мача на кръг ще се излъчват в родния ефир (DiemaXtra) и отново ще можем да гледаме, зажаднели за футбол, популярния у нас тим на БАТЕ Борисов, както и отбори с жлъчни имена като Слуцк, Городея, Енергетик-БГУ Минск и Смолевичи СТИ.
Е, не е като Ман Сити – Реал Мадрид, но пак става.
Отворете Wikipedia, запознайте се с отборите и след това топ предложенията на www.efbet.com https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html?utm_source=konkurent&utm_medium=cpm&utm_campaign=article&utm_content=other ще помогнат за допълнителния заряд в срещите!
Тръпката е навсякъде! ... дори в Бобруйск, Брест и Гродно!


Ключови думи
ефбет
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати