Сряда, 18 Сеп 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г.

Областният управител Ивайло Здравков се срещна с Районната избирателна комисия

  13.09.2024 15:55
Областният управител Ивайло Здравков се срещна с Районната избирателна комисия

Областният управител на Велико Търново Ивайло Здравков се срещна с ръководството и членовете на Районната избирателна комисия за предстоящите парламентарни избори в 4 МИР - Велико Търново. На работното съвещание губернаторът представи екипът от Областна администрация, който е отговорен за организирането на вота. Той се ръководи от Анелия Недева/директор Дирекция АКРРДС/, като в състава му влизат още Милена Павлова /директор Дирекция АПОФУС/, Валентин Михайлов /главен експерт в Дирекция АКРРДС/, Светла Вачева /главен специалист в дирекция АКРРДС/, Цанко Стефанов /главен експерт в Дирекция АКРРДС/, Моника Петкова /главен експерт в Дирекция АКРРДС/ и Камен Киров /главен специалист в Дирекция АПОФУС/.

Целта на срещата бе да се координират действията по организация на предстоящите парламентарни избори в област Велико Търново, както и да се уточнят възникнали въпроси.

От РИК отчетоха, че подготовката на вота следва разписания ред по хронограмата на ЦИК, като към момента не е имало организационни и технически проблеми. Това потвърди и екипът на Областна администрация.

“Можете да разчитате на нас за помощ във всяка една ситуация. Пожелавам ви спорна работа, ползотворна и безпристратна работа”, обърна се към членовете и ръководството на РИК областният управител Ивайло Здравков.

Той увери, че администрацията отново ще положи всички необходими усилия вотът на 27-ми октомври да бъде проведен прозрачно и законосъобразно.


Ключови думи
Ивайло Здравков РИК
Последни
Седмицата
Анкета