Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ се раздели с треньора Светослав Петров, а Сашо Ангелов се оказа желан и от „виолетови“ фенове

  29.08.2024 19:35
„Етър“ се раздели с треньора Светослав Петров, а Сашо Ангелов се оказа желан и от „виолетови“ фенове

„Етър“ и Светослав Петров се разделят по взаимно съгласие, съобщиха от великотърновския клуб след заседание на Управителния съвет.

„Изказваме нашата благодарност към Светослав Петров за работата му начело на „виолетовите" през последните десет месеца! Желаем му успехи в бъдещата треньорска кариера!“, се казва още в съобщението.

Няма информация за заместник на Петров, който пое „Етър“ в началото на миналия октомври. Дори в коментарите на феновете под новината няма все още някакви интересни спекулации. Но, дори и в малко постове, и виолетовите фенове напомнят, че Сашо Ангелов е свободен и е добър вариант.

Други предрекоха добра кариера за Светослав Петров, тъй като треньори като Станислав Генчев и Александър Томаш, които не успяха да се харесат във Велико Търново, правят добро развитие след това.

Петров оставя „Етър“ на четвърто място във Втора лига след VI кръг, но с 10 точки актив, колкото имат и „виолетовите“ от три победи, две загуби и едно равенство, са още пет отбора. В последния кръг „болярите“ претърпяха тежка загуба в Благоевград в пряк сблъсък за първите места в групата с „Пирин“.


Ключови думи
Етър треньор