Петък, 18 Oct 2024
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ приема „Спортист“ (Своге) за влизане в челната четворка

  18.10.2024 12:48
„Етър“ приема „Спортист“ (Своге) за влизане в челната четворка

Домакинство срещу "Спортист" (Своге) предстои на "виолетовите" в 13-ия кръг на Втора лига. Мачът е в събота от 17:30 ч. на стадион "Ивайло".

След отпадането за купата етърци са амбицирани да запазят победната серия в първенството, където натрупаха три поредни победи. Евентуален успех утре може да вкара тима и в челната четворка на класирането.

Добрата новина е, че след контузия в състава се завръща Кольо Станев и така старши треньорът Живко Желев ще разполага с 16 налични футболисти. Все още не са възстановени Росен Върбишки и Филип Ангелов.

Съперникът от Своге не е за подценяване въпреки 18-ото си място в класирането. Тимът в последните кръгове победи у дома "Ботев-2" и направи реми с "Беласица", а навън направи 1:1 на "Миньор" и допусна минимални загуби с по 1:0 от "Монтана" и "Струмска слава". Наказан за 1 мач е Клифорд Ярен.

Станислав Апостолов от Стамболийски е главен съдия на мача. Помощници са Станислав Станев и Николай Михайлов, четвърти съдия е Станимир Тодоров, а работата им ще оценява Красимир Василев.

С нова цена ще бъдат билетите за мача. 10 лева ще струва редовният билет, 7 лева е този за ученици. Те вече са пуснати в онлайн продажба. Във фенмагазина на клуба ще се продават в събота от 14 ч., а двете каси от северната страна на „Митичния" ще отворят в два часа по-късно. Достъпът до трибуните ще бъде осигурен от 16,30 ч. Паркингът пред централния вход на стадион „Ивайло" ще остане затворен за автомобили в съботния ден.


Ключови думи
Етър
Последни
Седмицата
Анкета