Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Огнян Стоянов уважи фолклорния фестивал в Първомайци

  01.10.2023 16:06
Огнян Стоянов уважи фолклорния фестивал в Първомайци

Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица от коалиция „БСП за България и Левицата“ Огнян Стоянов присъства на Националния събор „Хоро се вие край Янтра“ в село Първомайци.

Той бе посрещнат от хората, които се стичаха към читалището, за да присъстват на празника. Много от тях искаха да се ръкуват с него и му пожелаха успех в надпреварата.

Жителите на населеното място споделиха своите проблеми, сред които, че искат фестивалът да се изнесе извън културната институция и да бъде на спортното игрище, където да се посещава от повече хора. Но за съжаление там няма седящи места за посетители. Той се ангажира при спечелване на изборите,  да поправи този проблем.

На събитието присъстваха  фолклорни състави от цялата страна. Секретарят на читалището Теодора Миновска сподели своето щастие, че фестивалът продължава и е жив.

На излизане от читалището след края на фолклорни събор, кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица от коалиция „БСП за България и Левицата“ Огнян Стоянов чу и други проблеми на хората, като се ангажира те на намерят своето решение.

Огнян Стоянов и кандидатите на Местна коалиция "БСП за България и Левицата" са под №68 в бюлетините на 29 октомври.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Огнян Стоянов Първомайци
Последни
Седмицата
Анкета