Петък, 17 Сеп 2021
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Предприемачът и общественик Атанас Парушев: Промяната към по-добро е възможна само при управление с ясен курс и предвидимост

  18.06.2021 12:13
Предприемачът и общественик Атанас Парушев: Промяната към по-добро е възможна само при управление с ясен курс и предвидимост

За да има реална промяна към по-добро, е нужен постоянен курс на управление с ясни цели, традиции и приемственост. Това заяви известният моден дизайнер, предприемач и общественик Атанас Парушев. Заедно с колектива си той подчерта, че Коалиция ГЕРБ-СДС издига за народни представители от Велико Търново хора, които са доказани професионалисти и достойни личности.

В открит и добронамерен разговор кандидатите от листата с №5 Димитър Николов, Росица Димитрова и Константин Саралиев дискутираха с колектива на шивашкото предприятие защо изборите на 11 юли са изключително важни за бъдещето пред България в следващите десет години.

Димитър Николов не скри тревогата си, че в момента държавата е в ступор, а това е пагубно за цялото общество, за икономиката и доходите на хората. „Крясъците от улицата се пренесоха в предходното Народно събрание и задушиха гласа на разума. Властта се упражнява чрез реваншизъм, репресии и всяване на страх. Заради настоящия хаос пропускаме авансово плащане от Европа в размер на 750 000 евро. Има реална опасност България да не получи и 6 млрд. евро, които до края на годината трябва да се влеят в икономиката. Реално вървим към диктатура, а всекидневно общественото мнение се обработва целенасочено с фалшиви новини. Този порочен модел може да бъде прекратен единствено ако ГЕРБ, отново поеме управлението на страната. Ние от ГЕРБ сме на терен сред хората, а кресливите ги няма“, обясни Николов.

Управлението с ясен курс е много важно, за да се създават работни места, за да могат младите хора, които сега са в чужбина, да се върнат в България. Знам това от личен опит като предприемач, знам как се създават работни места. Имам млади служители, които се върнаха от чужбина и са доволни от посоката, в която вървеше България през последните четири години. Този ясен път бе към развитие на икономиката, към насърчаване на инвестициите и повишаване на доходите, което се случи дори в тежката икономическа обстановка, създала се от пандемията. Това сподели Константин Саралиев и подчерта, че вместо да се продължи курсът за възстановяване на икономиката, управлението се занимава с фалшиви новини. „Източват се язовири, спират се магистралите на Северна България. Единствено ГЕРБ има ясни приоритети и решения как да изведе страната от кризата“, категоричен е Саралиев.

За да могат родителите да се реализират и развиват професионално, много важни са услугите за деца, които динамично нарастват и това ще продължи. Разкриваме занимални и дневни центрове за работа с деца и младежи като им се осигуряват занимания през летните ваканции. Създаваме услуги, до които хората да имат достъп, да могат да избират най-доброто за своите деца, посочи Росица Димитрова. Тя добави, че в много населени места са в ход модерни социални дейност и амбициозни проекти. Занапред възнамеряваме тези практики да бъдат надградени с мобилни здравни услуги.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Ключови думи
ГЕРБ-СДС Атанас Парушев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати