Вторник, 28 Дек 2021
            
Горна Оряховица ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Коалиция ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Горна Оряховица

  16.06.2021 21:05
Коалиция ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Горна Оряховица

С откриването на приемна започна официално предизборната си кампания в Горна Оряховица Коалиция ГЕРБ-СДС. Приемната се намира на ул. „Вичо Грънчаров“, а за старта й дойдоха водачът на листата проф. Костадин Ангелов и колегите му в нея проф. Любомира Попова и Росица Димитрова, областните лидери на ГЕРБ инж. Даниел Панов и на СДС Мирослав Трифонов, кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, много приятели и съмишленици.

Символичен домакин на събитието бе изборът на Горна Оряховица за кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС Димитър Николов – изявен общественик, доказан професионалист, с опит в местното самоуправление, издигнат от гражданската квота и заслужил доверието и на двете политически сили.

Димитър Николов бе избран в 45-то Народно събрание с изключително висок личен резултат.  

16 достойни жени и мъже застават пред избирателя с ясна заявка, че могат да носят отговорност в следващото управление.

Много разчитаме на всеки един от вас. Говорете с приятелите, роднините, близките, съседите, разказвайте им какво сме и какво ще направим, а то никак не е малко – програмата ни е над 120 страници.

 

Искаме да накараме хората да продължат да живеят спокойни, свободни, да се чувстват по-добре. Всички проблеми, които са ни поставени, сме претворили в платформата си, каза водачът на листата проф. Костадин Ангелов.

За мен е привилегия и огромна отговорност отново да бъда в един екип със силни и доказани личности. Свободни хора. Лидери в професиите си. Научен съм и съм свикнал да нося отговорност. Сега, близо 2 месеца след кампанията за 45-то Народно събрание се чувствам още по-мотивиран, защото България се нуждае повече от всякога от спокойствие, сигурност и стабилност. Всички виждате, че властта в момента се упражнява с насаждането на разделение, страх, реваншизъм и откровено репресивни мерки.

Нима ще си позволим реабилитация на комунизма, отклоняване от европейския път на България или пък завой към Кремъл? Лично аз вярвам, че обществото ни се нуждае от политическа зрялост, от лидери, които не чертаят разделителни черти помежду си, а които градят мостове, а не дувари. Горд съм с доброволците в екипа ни, защото не се срамуват да застанат до нас.  Това са млади хора, в чиято почтеност и мотивация вярвам. Ако по някакъв начин съм ви докоснал, подкрепете ни с №5 в бюлетината, защото на 11 юли овладяваме хаоса, слагаме ред и си връщаме държавата, бяха думите на Димитър Николов, който е трети в листата на ГЕРБ-СДС за област Велико Търново.

Благодарности за покрепата изказа и инж. Даниел Панов.

Инж. Панов определи листата като много добра. В нея са хора, на които можем да гласуваме доверие за 46 Народно събрание и да не се срамуваме, че ги подкрепяме. Най-важното е да бъдем с високо вдигнати глави. Не се срамувам, че съм от ГЕРБ, напротив, гордея се, категоричен бе Панов.  

С №5 в интегралната бюлетина бъде поставено едно ново начало пожела и проф. Любомира Попова – университетски преподавател, екс областен управител и депутат в предишния Парламент. Мотивацията ни е по-силна от всякога, защото виждаме в какво безвремие изпаднахме и как държавата зацикли. Затова повече от всякога е нужно да бъдем единни и да подкрепим идеите на №5, коментира проф. Попова.  

В годините сме показали, че в работата ни има последователност, развитие, градеж и най-важното – устойчивост. Амбицията ни е да надделее разумът, българинът да покаже, че се учи от грешките си, че помни уроците и че става все по-мъдър. По-мъдър, за да не допуска това, което се случи в краткия живот на 45 Народно събрание. За мен беше грозно да слушам такъв език на омраза и разделение. Това ме амбицира и се гордея, че отново съм в листа с достойни хора, които знаят какво правят и могат да продължат да го правят, убедена е и Росица Димитрова – човек, посветил професионалния си път на социалните дейности.

Тежък месец и кампания с фалшиви новини, много омраза и противоречия предрече инж. Добромир Добрев. По този път вече сме минавали заедно. Но това ни сплоти, защото имаме идеали. Доказвали сме го неведнъж. Всички излизаме с лицата си пред съгражданите ни. През последните два избора показахме, че партньорството със СДС се увенчава с успех.

Вярваме, че ще покажем за трети път силата си заедно. Само сплотяването ще ни води по правилния път, сподели инж. Добрев.

Труден, но верен път извървяхме от 1990 г. насам. Доказаха го годините, доказаха го различните власти, които се сменяха. Само за 1 месец, откакто в България няма нормална власт, виждате как другарите се развъртяха със сърпа и чука. Насаждат страха, с който са свикнали да работят. Не бива да допускаме това. Радвам се, че листата във Велико Търново е толкова силна, бе коментарът на Мирослав Трифонов. Никога не бих застанал до хора, които не уважавам.

С удоволствие ще работим, за да успеем. Нямаме право да не успяваме. Нямаме право да позволим на реваншизма, който се надига, да промени пътя на България. Защото този път е важен за нас и за децата ни. Това, което сега се случва, ще бъде мултиплицирано и ако утре позволим да вземат властта, ще стане страшно. Не бива да позволим държавата да се върне 30 г. назад, каза Трифонов, пожелавайки успех на №5 и демократическите сили в България.

Заявката на коалиция ГЕРБ-СДС е да овладее хаоса и да върне нормалността и държавността. И двете политически сили през годините са доказали опита си и че заслужават доверие. Според политическите партньори последният месец показва, че живеем в сценарий на промяната и че страховете за връщане назад към методите на комунистическия режим не са неоснователни. Има явни опити за промяна на геополитическата ориентация на страната, заявява коалицията, и призовава това да бъде спряно с №5 в интегралната бюлетина на 11 юли.

Приемната в Горна Оряховица ще е отворена всеки ден от 9 ч. до 18 ч. На място всеки, който се интересува от бъдещето на страната, може да сподели вижданията си, да се запознае в детайли с платформата на коалицията, да задава въпроси.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ-СДС Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати