Четвъртък, 12 Авг 2021
            
Велико Търново Светски

Випуск 2021 на Гимназията по туризъм влезе в света на възрастните

  14.05.2021 12:29
Випуск 2021 на Гимназията по туризъм влезе в света на възрастните

Довиждане, но не и сбогом, с Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ във Велико Търново си взе днес нейният Випуск 2021. На церемонията по изпращането прекрасните млади хора благодариха на своите преподаватели, че са ги подготвили за света на възрастните. От своя страна учителите изразиха увереност, че много успехи очакват техните възпитаници.  

Вие сте поредният випуск, бил с нас 5 г. Заедно успявахме, заедно изграждахме името на училището. Сега го напускате, за да продължавате да носите името му и занапред. Приключвате със странната учебна година и с всичко, което беше част от ученическия ви свят. Влизате в нов свят, но влизате подготвени и уверени в себе си. Убедена съм, че ще сбъднете мечтите си. Който и път да изберете, не се колебайте да влагате усилия и време, за да постигнете целите си. Вярвайте си, както ние вярваме във вас, трудете се здраво, мислете задълбочено, постъпвайте мъдро. Градете своето бъдеще и оставяйте ярка следа в света. Не забравяйте, че сте възпитаници на Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“, че тук са вашите учители, които ви обичат и вярват във вас.

С тези думи директорът на гимназията Татяна Данчева пожела „На добър час“ на абитуриентите. За всеки от тях от ръководството бяха осигурили по значка, която да им напомня за годините, прекарани в ПГТ „Д-р Васил Берон“.

Церемонията по изпращането бе проведена в Летния театър във Велико Търново, тъй като в сградата на гимназията тече ремонт. Възможността да имат свое тържество на абитуриентите даде Община Велико Търново. От училището изразиха специални благодарности за разбирането и към екипа на Старопланински събор „Балкан фолк“, който започва днес на същата сцена.

При изпращането бе почетен преподавателят Тони Манчев, в чиято памет в небето полетяха балони.


Ключови думи
ПГТ "Д-р Васил Берон" Випуск 2021
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати