Сряда, 29 Дек 2021
            
Горна Оряховица Други

Най-добре се учи чрез забавление, показаха четвъртокласници на СУ „Георги Измирлиев”

  10.03.2021 20:30
Най-добре се учи чрез забавление, показаха четвъртокласници на СУ „Георги Измирлиев”

Не винаги количествения показател на завоюваните първи места в различни състезания от едно училище са израз на радостта и свободния дух на неговите ученици.

В СУ „Георги Измирлиев” радостта идва от ученето, съчетано със забава, изразяваща емоционалната интелигентност на питомците ни.

През седмицата учениците от 4 „a”  и 4 „в”  класове, които след три месеца завършват начален етап на образование и се превръщат в прогимназисти, показаха знания и щастие в часовете по „Български език и литература” и по „Човекът и природата”. Приказките оживяха в библиотеката на Гимназията, а технологичният кабинет и лабораторията се превърнаха в любимо място за младите естествоизпитатели.

В училищната библиотека се чуваше звънък смях и четвъртокласниците се надпреварваха да покажат на г-жа Милена Иванова, на г-н Евгени Иванов, на г-жа Даниела Данкова и на заместник-директорите колко добре познават и обичат героите от световната приказна съкровищница.

Четвъртокласниците от „в” паралелка под вещото ръководство на г-жа Галина Иванова и на класния им ръководител Мая Иванова показаха отлично усвоени практически знания по темата „Жизнени процеси при различни температури”.

Изводът на четвъртокласниците беше кратък, но краснoречив: „Гимназията е най-якото място за учене!”

 


Ключови думи
СУ Георги Измирлиев четвърти клас
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати