Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Трима ученици на СУ „Георги Измирлиев“ се класираха за националния финал на международно състезание по английски език

  27.03.2021 08:32
Трима ученици на СУ „Георги Измирлиев“ се класираха за националния финал на международно състезание по английски език

Независимо от тежката епидемична обстановка и условията на обучение в електронна среда, учениците на СУ „Георги  Измирлиев“ продължават да показват  отлични резултати в различни състезания. Последната впечатляваща изява на възпитаници на Гимназията беше в състезанието по английски език на сдружение „Асоциация на Кеймбридж училищата в България“ (етап 1).

Десет ученици от 3 до 11 клас участваха във вътрешноучилищния кръг на 27 февруари 2021 г. Те бяха определени след предварителна селекция от преподавателите си.

Седем от тях имат над 90 от 100 максимални точки. Трима заминават на национален кръг на 17 април в София, според регламента на езиковото състезание.

В благодарственото писмо към директора и учителите по английски език, организаторите на състезанието по английски език KGL подчертават:

„Уважаеми колеги,

Поздравяваме Вас и Вашите ученици с постигнатите резултати. Въпреки трудните условия, благодарение на Вашия професионализъм и огромни усилия, високият успех е факт. Това е повод за гордост и още едно потвърждение на това, че ентусиазмът и ученолюбието на децата дават резултати независимо усложнената ситуация.“

Победителите от етап 2 (националния кръг) се присъединяват към останалите победители от другите страни и учасват в Global Winner Еvent, който се провежда в определената за съответната година страна домакин.


Ключови думи
СУ Георги Измирлиев английски език
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати