Понеделник, 15 Мар 2021
            
Общество

Депутатът Станислава Стоянова връчи годишния приз за просвета, иновативни форми на личностно изграждане и книгоиздаване на списание и клуб Business Lady

  03.07.2020 11:02
Депутатът Станислава Стоянова връчи годишния приз за просвета, иновативни форми на личностно изграждане и книгоиздаване на списание и клуб Business Lady

За трета поредна година великотърновският народен представител от парламентарната група на ГЕРБ Станислава Стоянова имаше честта да връчи един от призовете на Годишните награди Business Lady 2020 на списание и клуб Business Lady.

По време на церемонията, Станислава Стоянова, която е член на парламентарната комисия по образование и наука връчи приза в категория "Просвета, иновативни форми на личностно изграждане и книгоиздаване".  Наградата за 2020 г. в тази сфера отиде при изпълнителния директор на Академия за високи постижения - Виктория Стоянова.

Инициативата на списание и клуб Business Lady се провежда вече девет години. Отново бяха отличени бележити дами от българските бизнес среди за: успешен мениджмънт, иновативен мениджмънт, технологии и иновации, предприемачество, корпоративна социална отговорност,  просвета, иновативни форми на личностно изграждане и книгоиздаване и други.

„За мен е истинска привилегия да участвам в това чудесно събитие, защото неговата основна цел е да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал. Същевременно с това то поощрява женското предприемачество сред българската общественост”, заяви Станислава Стоянова и допълни: „Като народен представител и член на парламентарната комисия по образование и наука, съм поласкана, че бях поканена да връча приза именно в тази категорията. Поздравявам г-жа Виктория Стоянова за приноса и постиженията на представляваната от нея организация. Българската жена винаги е съумявала еднакво успешно да се справя, както със своето семейство, така и със своята кариера и работата в полза на обществото. И докато балансира между всички тези отговорни занимания, намира време да поддържа своята пословична красота! Тази дама е събирателен образ на всичко изброено“.

След събитието народният представител Станислава Стоянова коментира още: „По отношение на образованието в България днес, мога отговорно да заявя, че то е национален приоритет и за неговото развитие се полагат големи усилия, както от страна на правителството, така и от страна на бизнеса, а според мен това е правилната формула за успешно провеждане на реформа в сектора”.


Ключови думи
Станислава Стоянова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати