Неделя, 14 Мар 2021
            
Политика

Съвместна приемна на великотърновските народни представители от ГЕРБ се проведе в старата столица

  14.09.2020 16:29
Съвместна приемна на великотърновските народни представители от ГЕРБ се проведе в старата столица

Жители на Велико Търново и региона разговаряха с народните представители от ГЕРБ Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов по време на общата им приемна за граждани, провела се в старата столица.
Великотърновските народни представители от най-голямата парламентарна група ще проведат съвместни приемни и в останалите девет общини от областта. Те работят в пълен синхрон, за да са още по-ефективни в действията си по решаване на поставяните проблеми. В старата столица бяха обсъждани предимно лични казуси, като заедно с депутатите, на разположение на гражданите бе и Деян Хаджийски, председател на групата на ГЕРБ във Великотърновския общински съвет.
Никога не бива да се къса връзката между гражданите и представителите на която и да било власт, категорични са депутатите. С работата си в НС те са показали, че поддържат активен диалог с различни съсловни, браншови и обществени организации, а също и с отделни жители на региона.
Пред представители на образованието, които в понеделник следобед посетиха приемната, тримата изразиха своята благодарност към българските учители за всички усилия, които полагат и за резултатите, постигнати във време, когато цялото човечество бе изправено пред неочаквано предизвикателство. В навечерието на новата учебна година народните представители пожелаха тя да бъде време на добри примери, заслужената гордост и високите постижения.
Тримата депутати представляват общо шест от постоянните парламентарни комисии. В транспортната комисия и в тази по труда, социалната и демографска политика членува инж. Клавдия Ганчева. Станислава Стоянова, която е гл.ас. д-р в Свищовската академия, участва в работата на комисиите по образование и наука, и земеделие и храни. Предприемачът и народен представител Станислав Стоянов е част от енергийната комисия и комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.
Тяхната следваща съвместна приемна ще бъде за жителите на Горна Оряховица.


Ключови думи
Станислава Стоянова Станислав Стоянов Клавдия Ганчева приемна Велико Тъйрново ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати