Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Политика

Народният представител Станислава Стоянова се срещна с младежи и симпатизанти на ГЕРБ в Полски Тръмбеш

  28.06.2020 08:00
Народният представител Станислава Стоянова се срещна с младежи и симпатизанти на ГЕРБ в Полски Тръмбеш

Пред великотърновския народен представител от ГЕРБ Станислава Стоянова младежи от Полски Тръмбеш изразиха своето виждане за развитието на своята община, което според тях задължително минава през привличането на по-голям инвеститорски интерес. Те споделиха и своето убеждение, че изграждането на АМ „Русе – Велико Търново” ще изиграе ролята на катализатор в този процес.
„Много се радвам, че имам възможността да разговарям с толкова активни, дейни и мислещи млади хора, които милеят и са загрижени за своя град. В действителност изграждането на един мащабен инфраструктурен обект, какъвто е АМ „Русе – Велико Търново”, ще има благоприятен ефект върху инвестиционния климат в община Полски Тръмбеш. Следя детайлно развитието на проекта и мога да ви уверя, че работата по неговото изпълнение върви с възможно най-бързи темпове. Завършена е екологичната процедура и предстои да бъдат обявени възлагателните процесури за строителство и строителен надзор на обекта, с което ще се постави началото и на неговото реално изграждане. ” заяви Станислава Стоянова.
На импровизираната среща беше обсъдена и сложната ситуация, в която се намират страната и светът заради пандемията, както и обществените нагласи по отношение на противоепидемичните мерки.  Местните млади хора използваха възможността да споделят с народният представител Станислава Стоянова и проблеми от частно естество, с които тя се ангажира.


Ключови думи
Станислава Стоянова Полски Тръмбеш
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати