Култура

Конкурсът „Звукът на времето“ ще се проведе от 3 до 5 юли във Велико Търново

  10:46, 02 Jun 20
Конкурсът „Звукът на времето“ ще се проведе от 3 до 5 юли във Велико Търново

На 3, 4 и 5 юли във Велико Търново ще се проведе Международният конкурс за вокална и инструментална музика „Звукът на времето“.
Датите за провеждане на конкурсната програма за инструменталистите са 3 и 4 юли в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“. Конкурсният ден, предвиден за участниците в категория „Вокални изпълнители“, 5 юли, а мястото - ДКС „Васил Левски“.
Изданието ще се проведе според обявения регламент, посочен в официалния сайт на конкурса http://thesoundoftime.eu/bg/. От там може да бъде изтеглена заявката за участие и задължителните декларации за защита на личните данни и авторски права. Приемът на документите се подновява днес и ще продължи до 20 юни.
Поради ограниченото време за обработка на данните, организаторите призовават всички таланти да подадат навреме своите заявки, не по-късно от обявения срок.
Конкурсът ще бъде проведен при строги хигиенни мерки и редовна дезинфекция.
Ние вярваме, че заедно можем да създадем този празник на музиката, пазейки се взаимно. Не се колебайте да задавате въпросите, които ви интересуват. Бъдете здрави, репетирайте, творете, защото Велико Търново и целия ни екип ви очаква с нетърпение, казва Петя Василева, председател на Сдружение „Елита“, което организира конкурса.

Сн. архив


Ключови думи
Звукът на времето Елита