Неделя, 02 Oct 2022
            
Общество

Горнооряховските пожарникари и децата от ДГ „Ален мак“ проиграха заедно учебна евакуация

  13.09.2018 12:21
Горнооряховските пожарникари и децата от ДГ „Ален мак“ проиграха заедно учебна евакуация

Учебна евакуация проведоха заедно тази сутрин пожарникарите от РСПБЗН – Горна Оряховица и децата от ДГ „Ален мак“. В детското заведение пристигнаха автомобили на Пожарната, а малчуганите бяха „евакуирани“ на двора от своите учителки.


За децата срещата с огнеборците беше изключително весело приключение. Те пробваха каски, качваха се в пожарните коли, разгледаха оборудването им, снимаха се с пожарникарите.

Евакуационното занятие бе водено лично от началника на РСПБЗН – Горна Оряховица гл. инспектор Георги Тодоров. Гост на демонстрацията бе кметът на Общината инж. Добромир Добрев, който уважи пожарникарите по повод предстоящия им професионален празник.


През цялата седмица РСПБЗН – Горна Оряховица провежда различни инициативи, посветени на пожарната безопасност- приемни с граждани, ден на отворени врати, демонстративни занятия, детска изложба и др. На 14 септември, горнооряховските огнеборци ще се присъединят към мероприятията по повод празника, организирани от РДПБЗН – Велико Търново. Горнооряховските пожарникари са се включили и в дарителската кампания в помощ на децата на загиналите при изпълнение на служебния дълг служители на ГДПБЗН.


Ключови думи
Ален мак
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати