Петък, 18 Oct 2024
            
Велико Търново Общество

Зонта клуб – Велико Търново прие още три успешни дами

  09.10.2024 15:51
Зонта клуб – Велико Търново прие още три успешни дами

Още три успешни дами прие в своите редици Зонта клуб Велико Търново. Милена Моянова-Тончева, Петя Стоянова и Елиза Войчева са нови попълнения в най-големия Зонта клуб в страната. Те бяха посрещнати от президента на местната организация Снежана Хинова с жълта роза – символът на Зонта движението.

Милена Моянова-Тончева е управител на фирма „Феми“ в Горна Оряховица. През годините тя се е доказала, освен като успешен предприемач, и като деен, организиран и сериозен човек, участвал в реализацията на множество обществени каузи.

Петя Стоянова е в управлението на една от най-добрите рекламни агенции в областта – „Different media“. Като графичен дизайнер с дългогодишен стаж, тя е участвала в разработването и реализацията, не само на бизнес, но и на много проекти със социална ангажираност.

Елиза Войчева е преподавател по български език и литература, и по история в СУ „Вела Благоева“. Работата с деца я зарежда и прави щастлива. Разработва и реализира образователни проекти.

И трите дами споделиха, че следят дейността на Зонта клуб Велико Търново от години, като са впечатлени от размаха, енергията и отдадеността, с която зонтианки работят заедно за подобряване на живота в общността.


Ключови думи
Зонта клуб
Последни
Седмицата
Анкета