Петък, 18 Oct 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Петима контузени и един наказан скъсяват пейката на „Локомотив“ за мача с „Дунав“

  06.10.2024 08:29
Петима контузени и един наказан скъсяват пейката на „Локомотив“ за мача с „Дунав“

„Локо“ тръгва със сериозни проблеми заради контузени и наказани играчи към Русе, където довечера излиза срещу „Дунав“ в мач от 12-я кръг на Втора лига.

В групата за мача са Венцислав Димитров, Генадий Ганев, Михаил Минков, Мариян Иванов, Кристиян Райчев, Мартин Куитинен, Иван Аврамов, Янислав Цачев, Стефан Митев, Милен Савов, Дилан Абе, Станислав Вълчев, Георги Вълчев, Антонио Ласков, Георги Колев, Цветослав Петров, Кристиян Дечев, Лъчезар Димитров.

Бадара, Николай Колев и Галин Ташев пропускат срещата заради контузии. И тримата през седмицата са били на преглед при д-р Точков и се работи по пълното им възстановяване, като се очаква до следващия мач от Втора лига да са на линия.

Трайно контузените Александър Узунов и Даниел Кънчев правят внушителна групата на играчи извън строя. Към нея се добавя и Панайот Пасков, който пък получи червен картон в мача с „ЦСКА 1948 II“ и също е извън групата за мача.

От друга страна обаче групата на „Локо“ тръгва с настроение и очаква голяма подкрепа на Градския стадион в Русе. Автобусът, организиран от фенклуба, се напълни за часове, но феновете продължават да се организират, за да придружат отбора в Русе.

Срещата е от 19 часа тази вечер. Двата отбора имат само една точка разлика в актива си досега. „Дунав“ е две места по-напред в класирането, макар че има по-малко победи. „Локомотив“ вече е единственият отбор в групата, който още няма равен мач, резултатите му са или победи, или загуби.


Ключови думи
Втора лига Локомотив Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета