Събота, 28 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Други

Горнооряховската клиника „M-Practice“ вече разполага с технологичното съвършенство за ветеринарна медицина

  24.09.2024 15:14
Горнооряховската клиника „M-Practice“ вече разполага с технологичното съвършенство за ветеринарна медицина

Сериозна инвестиция в най-модерния ехограф от ново поколение **MyLab™ X9 на Esaote** направиха ветеринарните лекари д-р Божана и Димитър Мирчеви. Така в тяхната клиника „M-Practice“, която се намира на ул. „Петър Берон“ 8 в Горна Оряховица, вече ще може още по-детайлно да се оценява здравето на четириногите приятели, като се гарантира навременна и точна диагноза.

Ветеринарната ни клиника наскоро направи сериозна инвестиция в ново оборудване, избирайки MyLab™ X8 от доказаната серия на Esaote. Тази покупка бе стратегическа стъпка, насочена към подобряване на диагностичните възможности и предоставянето на по-прецизни и качествени услуги за нашите пациенти, обясни д-р Божана Мирчева.  

MyLab™ X8 е високо технологичен ехограф с множество функции, които не само улесняват работата на ветеринарния специалист, но и значително подобряват точността на изследванията. Това е важно, когато става дума за здравето и благополучието на животните, тъй като поставянето на бърза и точна диагноза е от съществено значение за ефективното лечение.

Ехографът предлага изключителна детайлност на образите, което позволява по-добро визуализиране на вътрешните органи и структури. Ветеринарните лекари могат да разграничат малки анатомични детайли, като по този начин намаляват риска от пропускане на важна диагностична информация. Това е критично при пациенти със сложни здравословни проблеми.

Едно от най-големите предимства на MyLab™ X8 е неговата способност да се адаптира към различни изследвания – от кардиология до абдоминална и ортопедична диагностика. Тази универсалност го прави изключително ценен актив за ветеринарните лекари, които се сблъскват с широк спектър от патологии при животни с различна анатомия.

MyLab™ X8 разполага с изключително лесен за употреба интерфейс, което позволява на медицинския екип бързо да се ориентира в неговите функции. В допълнение, сензорният екран и лесните за настройка параметри улесняват работа дори при най-сложните случаи, спестявайки време и усилия.

Едно от неочаквано полезните качества на MyLab™ X8 е неговата компактност и възможност за мобилно използване. Лесно се мести в различни зали или отделения на клиниката, без да се компрометира качеството на образите или производителността на устройството.

Сонографската система поддържа различни видове сонди, което дава възможност за персонализирани изследвания в зависимост от нуждите на пациента. За ветеринарната медицина, където пациентите могат да варират по големина – от малки домашни любимци до големи животни – тази гъвкавост е ключова.

Инвестицията в MyLab™ X8 е важна стъпка към модернизацията на нашата клиника. Тази система не само осигурява по-добро качество на диагностика и лечение, но и помага на ветеринарните лекари да предоставят по-бързи и надеждни резултати на своите пациенти и собственици. Сигурни сме, че MyLab™ X8 ще бъде основен елемент в предоставянето на висококачествени ветеринарни услуги и ще допринесе за дългосрочния успех на нашата практика, допълва д-р Мирчева.


Ключови думи
ветеринарна клиника „M-Practice“ д-р Божана и Димитър Мирчеви
Последни
Седмицата
Анкета