Петък, 18 Oct 2024
            
Велико Търново Култура

Френската група Reaven се завръща на великотърновска сцена

  27.07.2024 14:11
Френската група Reaven се завръща на великотърновска сцена

Специално за търновци и гостите на града, френската група Reaven се завръща и тази година на сцената на Арт лято до Паметника на Асеневци на 11 август, неделя.    

Reaven предлага много личен инди рок звук с мощни и завладяващи мелодии. Преминавайки през различни атмосфери от акустичност до рок, групата проучва много пътища.

Те са известни със своите горещи концерти, специалния и уникален глас на вокала и с неповторимата си работа върху вокалните хармонии.

Най-новият им албум For Tomorrow, определен като „5-звездно произведение”, ги заведе на европейски турнета в 15 държави. Последните им песни се вмъкнаха в плейлистите на радиостанции в 45 държави, а техният рок сингъл Ordinary Heroes се задържа 12 поредни седмици в ТОП 40, ТОП 100, ТОП инди класациите в САЩ (New Music Weekly и Mediabase).

“Never Let Me Go” е най-новият сингъл на Reaven. Той е танцувален, запомнящ се поп-рок хит, който грабва слушателя от първата секунда и го държи до края на песента. : https://youtu.be/ZyS-V4CvYAs?si=xIgId73ereuW4YHr

Потопете се в тяхната вселена, присъединете се в пътешествието с Reaven и отидете някъде, където никога не сте били…

* Препоръчително дарение от 15 лв., което отива изцяло за групата.

Концертът е част от Календара на културните събития на Велико Търново./ постер - Кристияна Митева


Ключови думи
Reaven инди рок Арт лято