Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

Събориха още две сигнални човечета в Горна Оряховица

  03.05.2024 09:51
Събориха още две сигнални човечета в Горна Оряховица

Две човечета, поставени да сигнализират пешеходни пътеки с повече преминаващи деца в Горна Оряховица, са били съборени вчера. Така вече три от шестте фигури са жертва на посегателство в рамките на месец-месец и половина. Още в деня на монтирането беше отчупено парче от момиченце до „Лидъл“, а сега, вероятно с мотор или атв, са пометени момче и момиче под „Макс Малк“ и между ПТГ „Васил Левски“ и Гимназията.

Ядосани сме, разбира се, но няма да се откажем. Това само ни мотивира още повече да продължим да даваме добрия пример. Вярваме, че тия, които искаме в града ни да се случват добри неща, сме повече, коментираха от сдружение „ЗА Горна Оряховица“, които направиха кампания за закупуване на фигурите. След това те бяха дарени на Общината, която ги монтира на пешеходни пътеки, около училища.

Поредниат случай на вандализъм става повод отново да се говори за видеонаблюдението в града и доколко са действащи камерите, които ги има. Поне в парковете и най-оживените точки трябва да има действащи и качествени камери, които да помагат на служителите на реда да си вършат работата, казват от Сдружението.


Ключови думи
Сдружение ЗА Горна Оряховица съборени човечета
Последни
Седмицата
Анкета